Glória

GloriaSzia!

Szerintem nagyon szerencsés vagyok a családommal, jól kijövök velük, tényleg nagyon kedvesek és barátságosak. A gyerekekkel sincs semmi gond, már az első naptól kezdve ölelgetnek. 🙂 Nagyon korrekt a munkabeosztásom, sok a szabadidőm, és ha esetleg megkérnek plussz munkára, akkor azért külön fizetnek. Nagyon szép kis környéken lakunk, bár kicsit sajnálom, hogy nincsenek boltok, mozi, szórakozóhely… De London nincs messze, 35 perc vonattal a belváros, úgyhogy hétvégén általában odamegyek.

Az anyukától kaptam egy biciklit, amivel 15 perc alatt bent vagyok a centerben és az iskolában.

Még azt is felajánlották, hogy ha sötétedés után érnék haza, akkor eljönnek értem az állomásra vagy a centerbe. Itt éjszaka nem igazán van világítás és a vonatállomáshoz egy nagy erdőn kell keresztül menni, ami éjszaka elég ijesztő. Nappal viszont tényleg nagyon szép hely.

Az iskola is tetszik, már szereztem barátokat is.

Tényleg nincs semmi bajom a családdal, jobbat nem is választhattam volna, mindenkinek ajánlom őket. Kedves a család, sok a szabadidőm és szerintem nem rossz a fizetésem.
Az első két héten itt volt velünk az előző aupair is, aki mindenben segített és vele is összebarátkoztam. Szerencsére kint maradt Angliában, úgyhogy még tudunk majd találkozni.

Talán az egyetlen gondom az, hogy áprilisban 3 hétre elutaznak a Hawai szigetekre és nem tudom, hogy az alatt mit csináljak. Azt mondták, hogy ennyi időre ne maradjak itt egyedül, viszont nem szeretnék hazamenni, mert május elején amúgy is haza kellene mennem egy hétre, és így egyben egy hónap kiesés nekem nagyon sok. Mert sajnos csak januárban tudtam kijönni, viszont legkésőbb szeptemberre már otthon kell lennem. De majd biztosan kitalálok valami megoldást.

 

Összességében nagyon jól érzem magam, örülök, hogy belevágtam és hogy ide jöttem. 🙂

 

Glória