Ildus

IldusSzia Anett,

mi a helyzet? Na csak gondoltam, kicsit beszámolózok…Igazából tök jól érzem magam itt, az az igazság, hogy szerintem baromi nagy szerencsém van a  családdal, ezt érzem, meg hogy más au pair-ekkel beszéltem, tudom is. Dolgom nem sok van, a szabadidőm annál több, jó lenne valami munkát találni, mellékállásban, lehet megpályázok most egy gyakorlatot nyárra egy kiadónál, meglátom…

A gyerekekkel jól kijövök. Az asztalt kell mindig megcsinálnom, meg vinnem hoznom őket, házimunka, imádják a főztöm is, szóval elég gyakran kell főzzek. Heti 3-szor járok a Volkshochschule-ra, azt ők fizetik, most már B2.2-re járok…hétvégénte van, hogy egyedül vagyok Berlinben, mert a család elutazik a hétvégi házukhoz, már én is voltam, de szívesebben maradok itt, gondolhatod. Nagyon klassz helyen lakunk, imádom a szobám is, meg már azért vannak ismerősök is. Magyarok egy pár, jófejek…Meg egy lengyel au pair lánnyal talizunk elég gyakran (kicsit sok is, mert minden nap keres, neeeee, szívesen talizok vele, meg nincs vele úgy bajom, de nem minden nap), mert itt lakik 5 percre. Na pl. ő is egy újságírónőnek a lányára vigyáz, a lakásuk beszarás, de nem cserélnék, mert sokat kell lennie egyedül a lánnyal, sőt, esténként vele kell aludnia, ha az anya később jön. Bár mostanában én is megcsömörlöttem, rossz az idő, de azért itt nem komoly a helyzet, csak átmeneti:)

A suliból a világ minden tájáról vannak ismerősök, meg járunk velük is bulizni. A spanyolokkal imádok bulizni. Múlt héten pl. a tanárnőmmel (vhsről) pálinkáztunk be, meg még egy berlini lánnyal (őt myspacen szedtem össze) voltunk Berghainban :)) Igazából minden hétvégén megyek valahova, szóval nem panaszkodom, eddig kb. 4 olyan hétvége volt, hogy itt kellett legyek a gyerekekkel, de az se baj, mert imádom őket, főleg a kisebbiket:))

Most voltam nemrég otthon. Nagyon jó volt, alig akartam visszajönni, de mikor felszállt a gép, ezek a gondolatok a reptéren maradtak:)) Jól érzem itt magam, bár persze vannak nehezebb napok. Igazából most jutottam el arra a szintre, hogy mivel eddig mindig melóztam, suliztam…kicsit kezd uncsi lenni, ezért is nézelődök, de nem egyszerű, mert be akarnak jelenteni, úgy meg ugye nem megy…a család is engedné, hogy menjek heti 2-3 napot, meg én is úgy keresem, napközbenre, meg hétvégit, de ááá, igazából akarom is, meg jól is esik a semmittevés, hozzá lehet szokni, csak nem vagyok ez a típus:)

Barátom Hollandiában van. Már voltam nála is kétszer, meg majd 2 hét múlva jön ő, már a kissrác tökre várja 🙂 Igazából most jó, talán jót is tesz nekünk a különlét, ennyi együttlét után. Meg szeretem, itt jobban rájöttem, szóval ősz tájékán el kell döntenünk, hogyan tovább…de az még odébb van:)) Bármi lehet addig…

Te jól vagy? Sok emberke megy ki? Mész nyaralni valamerre? Esetleg Berlinbe? 🙂

Kellemes hétvégét!
puszillak
Ildus