Kitti – USA

Sziasztok!

KittiA nevem Kitti és már lassan két éve vagyok au pair az USAban. Rengeteg élménnyel gazdagodtam, egy álmom vált valóra azzal, hogy eljutottam Amerikába, sok csodálatos emberrel találkoztam, csodás helyeken jártam 🙂

Érkezésem óta vagyok a host családommal, akiknek nagyon sok mindent köszönhetek. Bizony, távol az otthontól – a sok pozitív dolog ellenére is – néha-néha elfogja az ember lányát a honvágy és nagyon magányosnak tudja érezni magát…. De a host családdal való viszony még ezen is átlendít és pár nap múlva minden visszazökken a régi kerékvágásba 🙂

Íme pár sor abból a levélből, amit a host családomtól kaptam bíztatásként, mikor a “nagyonhiányzikazanyukám” időszakon mentem keresztül:

 

Kitti,

Kitti-4köszönjük a leveled. Sajnálom, hogy problémák adódtak a szüleid és közted és a barátaiddal sem alakul tökéletesen a kapcsolat. Szerintem a szüleid csak hiányolnak, miközben őrlődnek, mert ők is szeretnék, ha boldog lennél. Ha itt szeretnél lenni velünk az USA-ban, akkor mi támogatunk, ahogy ezt már korábban is mondtuk. Csak adnod kell a szüleidnek egy kis időt, hogy megemésszék ezt az új helyzetet.

Nagyon hálásak vagyunk neked, hogy beléptél az életünkbe és teljesen rád tudjuk bízni a gyerekeket. Carson imád téged és bár igaz, hogy Kylie és Hunter néha bosszúságot okoz neked, ők is nagyon szeretnek. Csak nem mindig mutatják ki egyértelműen.

Kitti-USA4Soha nem voltam elégedetlen a munkamoráloddal. Érthető, mindenki hibázik néha, velem is előfordul. Ha emlékeztetlek valamire, az csak … baráti emlékeztető. Az eddigi munkád alapján el sem tudom képzelni, hogy valaha is eljutnánk odáig, hogy felbosszantsam magam miattad. Kiváló munkát végzel!!!

Ami a velünk töltött időt illeti, nem várjuk el, hogy mindig velünk legyél a szabadidődben. Tökéletesen megértem, hogy szükséged van arra, hogy ne velünk legyél, hanem a barátaiddal, mert az nagyon fontos számodra. Nehogy úgy érezd bármikor is, hogy a szabadidődet velünk kellene töltened. Gyorsabban telik a nap, ha arra gondolsz, hogy munka után találkozol a barátaiddal.

Kitartás! Menj az álmaid után…néha nehéz döntéseket kell hoznunk a nagyobb célok érdekében.

{phocagallery view=category|categoryid=36|float=left|displayname=0}