Réka Hollandiából

Reka-felime2.JPGSzia Anett!
Megérkeztem Hollandiába, minden rendbe ment a reptéren. A család nagyon aranyos, a kislány rögtön rámkattant a kisfiú meg próbál fordítani, ha nem értek valamit. Apuka is nagyon kedves, mindenben segít már bemutatott néhány embernek ja, és már kulcsot is kaptam! Most mennem kell, mert ma megyünk vadászni. Majd írok, ha van valami.

Mindent köszönök!
Réka

Reka-felime.JPGSzia Anett!:)
Csak 1 nyuszi esett el a csatában. 3 órás vadhajtás volt, ne tudd meg, hogy hogy néz ki a lábam! Tele van kicsi szúrásokkal mindenhol, mert természetesen a legvékonyabb farmeromban mentem.
 
Szóval az elejétől. Kicsit kusza leszek, ne haragudj!
Szóval amikor először találkoztunk a kislány (Felicia) akkora puszit adott, hogy csak úgy csattant!:) A szobám nagyon jó, külön nekem rakták össze.( a legfelső emeleten vagyok ) Apuka nagyon-nagyon rendes, mindenben segít, mindent elmond, már 2 óra után kaptam kulcsot a házhoz.
Első nap ugye elmentünk vadászni, érdekes volt és mindent összevetve hatalmas élmény. Az egyetlen rossz dolog az volt, hogy 20 holland közül csak 2 volt hajlandó normálisan beszélgetni velem. (leszámítva apukát)

Reka-onfoot.JPGThony már az első naptól kezdve tanítgat hollandul, magyon élvezi! És ahhoz képest, hogy 5 éves nagyon jól beszél angolul! Az én angolom nem annyira jó, mindent megértek meg el tudok magyarázni, de nem vagyok elégedett magammal, szóval minden este tanulgatok.
Ja, Thony ma azt mondta apukának, h nagyon örül, hogy itt vagyok velük! Annyira jól esett!:) Felicia meg imád az ágyamba feküdni és csak velem lenni.

Reka-thony.JPGAnnyi házimunkát csinálok és akkor amikor akarok, egyedül reggel kell megcsinálnom az ebéddobozt T.nak. 2nap alatt megtanultam használni a kosaras gyerekszállító biciklit!

Vasárnap máris szabadnapom volt, bejártam az egész falut. Annyira szép, hogy az nem igaz. 4 magyar lány van ebben a faluban,  kettővel már találkoztam (Betti és Mariann).

Apuka már az első nap több embernek bemutatott a faluban, ma pedig egész délelőtt F. régebbi babysitterével voltam. elvitt a piacra és rengeteget beszélgettünk.

Reka-feliz.JPGMost nem igazán jut semmi az eszembe… ha akarod, tudok küldeni képeket.
Egész jól érzem magam itt, még hozzá kell szoknom a dolgokhoz, de eddig -majdnem minden-jó.:)
Ja, apuka tegnap megvette nekem a karácsonyi repjegyet (ez már az én pénzemből megy természetesen) 23-án megyek haza és 31.én jövök vissza,Reka-kids.JPG