Fanni második éve az USA-ban

FanniSzia Anett!

Gondoltam mostmar nagyon illene jelentkeznem, igy lassan az egy ev elteltevel. Most eppen South Hampton-ban nyaralunk a host csaladommal es az anyuka huganak a csaladjaval, szoval nagy a bagazs, tizenharman vagyunk osszesen smile Ket hete jottunk vissza az Allamokba, elotte masfel honapot Europaban toltottunk.
A szulok ugye egy nemet-osztrak hazaspar, szoval nemetorszagban es auszriaban voltunk, en pedig ket hetet Magyarorszagon voltam, plusz juliusban belefert meg egy parizsi hetvege is a tesoimmal. Lathatod, hogy eleg suru volt a nyar, es bar imadtam minden percet, es itt Hamptonsban is nagyon jol erzem magam, azert alig varom mar, hogy visszamenjunk Californiaba, es minden visszterjen a rendes kerekvagasba!

Augusztus 25-en mar repulunk is L.A.-be, es a gyerekeknek kezdodik a suli 28-an! Aztan szepen kezdodik minden elorol, meg egy evig! Ugy dontottem, hogy maradok, mert olyan jo itt! A szulokkel es a gyerekekkel is nagyon jol kijovunk, jol kidolgozott “redszerben” tudunk kooperalni az anyukaval, ami szerintem a legfontosabb dolog. A legtobb lany, akikkel egyutt voltam orientacion tavaly, mind haza mennek szeptemberben, mert ugy erzik, eleg volt. Nekem valahogy nem volt eleg. Eloszor gondolkodtam azon, hogy masik csaladnal hosszabbitanek, es akkor egy masik reszet is megismerhetnem az USA-nak, de aztan arra jutottam, hogy amennyire szeretem Californiat, nem biztos, hogy mashol is ilyen jol ereznem magam, es nagy az eselye, hogy valamilyen szempontbol rosszabb csaladhoz keruljek. A mostani host csaladommal tenyleg nagyon nagy az osszhang, es nem szeretnem ezt kockara tenni.

 

Remelem te is jol vagy, es minden rendben van otthon!
Nem tudom elegszer megkoszonni, hogy segitettel idaig jutni!
Sok sikert a tovabbiakban is!

Puszi,
Fanni

{phocagallery view=category|categoryid=105|float=left|displayname=0}