Vivien Németországból – “tényleg családtag vagyok”
543804 10151358531713809 1885339518 nSzia Viki! Szia Anett!

 
Ne haragudj hogy csak most, elfelejtettem teljesen… 
 
Koszonom szepen minden a legnagyobb rendben van, a csaladommal oriasi mazlim volt, nagyon aranyosak, kevesebb mint 1 het utan mar nagyon kenyelmesen ereztem magam naluk, sokat beszelgetunk, egyutt vacsorazunk es reggelizunk ha ugy alakul, mindenben segitenek es minden problemamat meg tudom veluk beszelni, tenyleg csaladtag vagyok koztuk 🙂

 
Ava a kislany ugye 15 honapos, o nem tudja elmondani a velemenyet, de szerintem nagyon jol kijovunk egy kis tunder, szabadidomben is szivesen jatszok vele, de persze nem koteleznek ra, magamtol.
 
Iskolaba jarok, minden nap delelottonkent, delutan meg 1tol 6ig este Avaval vagyok, heti egyszer, neha ketszer babysitt, attol fugg hogy dolgozik a csalad. Hetvegek teljesen szabadok.
 
Baratokat talaltam, hala az egnek gyorsan, mar kozvetlenul az alattam lako szomszed is egy magyar lany, akihez kb napi szinten lejarok kicsit dumalni, vagy elmegyunk valahova, de persze keresem a kulfoldiek tarsasagat is hogy nemetet gyakoroljak, legfokeppen osztalytarsakkal sikerult jol osszebaratkozni.
 
Diohelyban ennyi, sok kepem nincs, azok is a telefonomon de azert kuldom majd oket! 🙂
 
Koszonom utolag is es minden jot nektek!!
 
Vivien