Viki Amerikából – “azt hiszem nem is kívánhatnék ettől jobb host családot magamnak”

Viki Me at Jet CenterKedves Anett és Viki

Elnézést, hogy eddig nem írtam!

Már 5 hete, hogy itt vagyok Kaliforniában és azóta rengeteg minden történt velem. Alig, hogy megérkeztem a családhoz, már 2 nap után elutaztunk Idaho-ba 3 napra. Ott ünnepeltük a július 4-t. Délelőtt utcai felvonulás volt, aztán később barbecue party a családdal, este pedig tűzijáték.
Nagyon-nagyon meleg van, de imádom! smile

A múlthéten voltunk Sacramento-ban, mert Nina-nak főzőverseny volt. A második helyezést érték el, igazán nagyon ügyesek voltak. A főzőverseny után beiktattuk a programba a vidámparkot. Hát, tényleg olyan, mint a filmekben! smile Ugyan azon a héten Nina táborba ment. A Sierra National Forest-ben volt a tábor, ahol egy hétig maradt. Gyönyörű hely!
A héten vizsgáztam kreszből, úgyhogy már csak a vezetési vizsga van hátra, az jövő héten kedden lesz. Elég gyorsan haladnak a dolgok. A héten már regisztráltak az iskolába, ahová járni fogok, ha elkezdődik a suli a gyerekeknek.
Holnap lesz az Au Pair találkozó. Egy igazi baseball meccsre megyünk. Már nagyon izgatott vagyok miatta. Egy mexikói lány van még rajtam kívül, ő Fresno-ban él, úgyhogy így elég családias lesz a hangulat. smile A családom is jön velem a meccsre, a gyerekek még nem voltak igazi baseball meccsen.
A gyerekek nagyon hamar elfogadtak, nem volt semmi gond. A szülők nagyon segítőkészek, figyelmesek és kedvesek velem. Nagyon jól érzem itt magam, és azt hiszem nem is kívánhatnék ettől jobb host családot magamnak!

 

Ui.: Köszönöm Nektek a segítséget!!!

Üdvözlettel,
Viki

{phocagallery view=category|categoryid=131|float=left|displayname=0}