Ági Mallorca-ról – “mindig meghívnak minden családi összejövetelre”
201412051713Kedves Anett és Viki!

 
Négy napja jöttünk vissza Mallorcara, Anettékkal egy géppel jöttünk. A napjaim jól telnek, bár vannak nehézségek mint általában a sokgyerekes családokban, de azokat is meg kell oldani :D.
 
A napirendem, minden reggel 06:30-kor szoktam kelni, hogy mire a gyerekek felkelnek készen álljon az iskolai cuccuk a reggelivel és már csak az öltöztetés maradjon. Anett viszi őket iskolába, mert az új útvonalat még nem volt ideje nekem teljesen megmutatni, de megbeszéltük hogy majd megmutatja és én is tudom majd vinni őket.
 
 
Addig míg Anett elviszi a gyerekeket én Andrist látom el (öltöztetés, etetés stb) és a házimunkát csinálom meg. Hétfőn, szerdán és pénteken kell a gyerekek szobáját minden más nap meg a többi helyiséget. Sajnos a hangyák és egyéb rovarok miatt naponta többször is fel kell porszívózni és mosni, de eddig mindig megoldottuk valahogy. Minden héten egyszer jár takarítónő is, aki besegít.
 
Miután délután 3-kor Anették hazaérkeznek az iskolából, következik az ebédeltetés, majd játékszoba a gyerekekkel. Délután hetente 2-szer úszni mennek, én akkor általában Andrissal otthon maradok és megcsinálom amit még szükséges. Este vacsora és fürdetés. Minden nap 10 körül kerülök ágyba körülbelül. Amikor Anett férje itthon van minden könnyebb persze, de amikor Anett egyedül van a gyerekekkel igyekszem mindenben még jobban segíteni, hiszen egyedül szinte lehetetlen boldogulni a gyerekekkel. Sokszor hétvége is belenyúlik a munkaidőbe, de szívesen segítek, hiszen ezért vagyok itt, de Anett megköszön mindent, és mindig igyekszik betartani a szabadnapomat :D.
201411161677
Nem panaszkodhatom, mert semmi probléma nincs eddig, a gyerekek úgy látom elfogadtak, bár még mindig akadékoskodnak néha. A család nagyon aranyos! Anettéktól még mikulás csomagot is kaptam, és a nagyszülőktől is kaptam karácsonyi ajándékot :D! Úgy vettem észre kedvelnek, mindig meghívnak minden családi összejövetelre, közös étkezésekre, ünnepekre.
 
Nyelvtanfolyamra eddig nem volt időm menni, bár szeretnék, jelenleg magamnak tanulgatom a spanyolt :D, majd remélem lesz rá alkalom hogy elmenjek. Szabadidőmben vagy a családdal vagyok közös program keretében vagy az otthoni barátokkal tartom a kapcsolatot és az otthoni családdal.

 
Legközelebb áprilisban megyek majd haza,de ez még egyeztetés alatt van.

Utólag is Boldog Új Évet kívánok!

Ha van még kérdésed esetleg amire nem válaszoltam nyugodtan írj!

Üdv: Ági