Anikó Amerikából – “úgy érzem jó családot választottam”

IMG 20150221 153935Szia Viki,

eddig minden ok. A család nagyon aranyos, a szülőkkel és a gyerekekkel is megvan az összhang. A napirendem elég egyszerű. Reggel elviszem a gyerekeket a suliba, délután meg felveszem őket, ha hazaértünk csinálok nekik kis harapnivalót, de ha este a szülők hazaértek, akkor van vacsora is, napközben így szabad vagyok. Előző héten beiratkoztam konditerembe, ami itt van tőlünk gyalog 3 percre, ennek nagyon örültem.
Nézegettem az angol tanfolyamokat is, de a legtöbb már januárban elkezdődött, vagy csak áprilisban fognak kezdődni. Már az egyik suliban voltan szintfelmérőn, majd valószínűleg oda fogok járni. 
 
Első hétvégén találkoztam 4 kolumbiai au-pairrel, aranyosak voltak, de kicsit más világ. Előző héten viszont találkoztam egy német au pairrel, vele nagyon jól kijövök, és még a németet se fogom elfelejteni, aminek külön örülök 😀
 
Amit érdekesnek találok, hogy meg kell csinálnom a virginiai jogosítványt. Ez a virginiai törvény, hogy ha tovább tartózkodok az államban, mint 90 nap, akkor meg kell csinálni. De azt mondják egyszerű, szóval menni fog 🙂 Meg legalább lesz egy amerikai igazolványom 🙂
 
A helyi koordinátorom, Amy munkát váltott, így kaptam egy másik koordinátort. Ezt nem igazán bánom, mert az előző nem volt jó. 
 
Úgy érzem jó családot választottam, szóval ez az egy év is menni fog! 🙂
 
Üdv,
 
Anikó