Ági – summer au pair – Spanyolországból – “mindenki nagyon baratsagos es vendegszereto”

ágiSzia Viki!

Nagyon jol erzem magam itt, szuper a csalad. A nap nagy reszet a tengerparti hazban toltjuk. 11 ora korul jovunk le ide, reggelizunk, utana pedig lemegyunk a strandra. Utana ebed es 1 ora angolozas a gyerekekkel es az anyukaval. A nap tobbi reszeben szabadidom van, hetente egy-ket alkalommal elviszem a gyerekeket a kozeli parkba ( altalaban este 11 korul).
 
Sosem vagyok egyedul a gyerekekkel, a szulok es a nagyszulok is mindig itt vannak a tengerparti hazban, szoval nem harul ram tul nagy felelosseg illetve nem kell sokat dolgoznom. Az anyuka angol nyelvvizsgara keszul, szoval ugy gondolom, hogy az o szamara fontosabb a jelenletem, nem pedig a gyerekek miatt.IMG 20150621 161106329
 
Mar az elso ket hetben talaltam baratokat, majd kesobb kiderult, hogy meg egy aupair lany dolgozik itt Moncofarban. Felvettem vele a kapcsolatot, nagyon kedves lany Nemetorszagbol. Vele szoktunk eljarni, ket hete voltunk egy fesztivalon egyutt ,holnap pedig Valenciaba utazunk es ott toltjuk a hetveget.
 
Hetente ket szabadnapom van, a szulok nagyon rugalmasak. A gyerekekkel kicsit nehez volt eleinte, mivel nem beszelnek angolul. A nagyobb fiuval nagyon jo a kapcsolatom, egyre tobbet tudunk kommunikalni. A kisebbik fiu szerintem nem kedvel annyira, biztosan azert, mert nem tud velem beszelgetni. A szulok nagyon kedvesek es fiatalosak, sokszor jarok el veluk es a barataikkal. Konnyu volt beilleszkedni a csaladba, mindenki nagyon baratsagos es vendegszereto.
 
Ági