Nóri Amerikából – “leraktam a jogsit is”

NoraSzia Viki!

Minden rendben. A nyar gyorsan eltelt, kb 8-9 orat dolgoztam naponta reggel 7tol delutan 4ig. Voltunk Chicagoban egy hetre nyaralni meg csaladot latogatni az is nagyon erdekes volt. Meg Orlandoban 4th of July-ra.
 
Tannerrel jol kijovunk, van neha hiszti meg duhroham amikor ehes vagy faradt, de lehet kezelni azert. Egyre kevesebbszer fordul elo. Hetfon kezdodik az iskola, akkor reggel viszem aztan delutan fel haromtol vigyazok ra estig. Anyuka nagyon sokat dolgozik, altalaban 8-9 korul er haza este, ezert kellett hogy valaki valtson a nyari szunetben, ugyhogy kellett felvennie egy masik helyi bebiszittert hogy ne lepjem tul a 10 orat egy nap.

 
A helyi koordinator nagyon jo fej, de nem sok masik aupair van a kornyeken, talan 3man vagyunk osszesen a goaupairnel, eddig egyszer talalkoztam veluk. Volt egy salsa est amire nem mentem mert Chicagoban voltunk, de majd tervezunk menni baseball meccsre meg muzeumba stb.
 
A sulirol annyit hogy a koordinator segitett talalni olyan aupair sulit itt ami nem kerul tobbe az 500 dollarnal. az osszes tobbi lehetoseg sokkal dragabb lenne ugyhogy ezt valasztottam. Ez egy intenziv egy hetveges dolog lesz oktoberben es 8 kreditet kapok erte. Talaltam nagyon erdekes kurzusokat itt a foiskolakon de sajnos azok tobbezer dollarba kerulnenek mert nem vagyok local resident.
 
Leraktam a jogsit is masodszorra ugyhogy van helyi jogositvanyom amit tudok hasznalni szemelyikent.
 
Koszonom a segitseget!
 
Nora