Barbi Hobokenből – “szerencsés vagyok, de nem mondom, hogy mindig egyszerű”

IMG 3692Szia Viki!

2 hónapja vagyok itt, anyukával és a 6 éves lánnyal élek (elváltak) de apuka az utca végén lakik, és rendszeresen kiveszi a részét a gyereknevelésből. Amikor a lány nála alszik, reggel nem is kell dolgoznom. Szerencsés vagyok, de nem mondom, hogy mindig egyszerű a lánnyal. Az UNO a kedvenc játékunk, ezen kívül a szokásos kedvencek még pl. társas, szólánc, színezés, festés, főzés, park, könyvtár.

Ahogy kiértem utána el is kezdtem két kurzust. Az egyik egy Washington DC túrás: 3 napot kellett suliba mennem és beszéltünk mindenről ami DC-hez köthető, a kurzus vége novemberben egy két napos túra a fővárosba. A másik egy angol tanfolyam, amit 10 szombati nap alatt lehet megcsinálni, ebből már csak 4 van hátra. Örülök, hogy ezeket ilyen hamar elvégzem, azért is, mert találtam pár lányt, akikkel szívesen töltöm az időmet és nem utolsó sorban mindegyiket New Yorkban oktatják.

Hoboken nagyon szerethető hely. Nincs olyan dolog, amit itt ne találnál meg, szociális élethez is minden adott illetve gyönyörű rálátás van New Yorkra, ahova egyébként 15 perc alatt beérek. Sok au pair van itt akikkel szoktam találkozni. Itt született Frank Sinatra, de általában az embereknek a Carlo’s Bakery jut eszükbe. 🙂

Szép napot!

Barbi