Merci Angliából – “a gyerekek nagyon szeretnek en is szeretem oket”

image3Szia Viki !:)

Nagyon jol kijovok a csaladdal, segitokeszek mindenben. A gyerekek is nagyon aranyosak nagyon megszerettek.

Hat a napirendem ugy nez ki hogy fel 9-kor elviszem Benit az iskolaba Indivel. Ha haza ertunk meseket nezunk kb 1 oran at utana rendbe teszem a hazat majd del korul elkezdek fozni amit megbeszeltunk reggel. Indi is szokott segiteni a fozesbe Utana ebedelunk, jatszunk valami tarsast vagy tancolgatunk. 3-kor elindulunk Beniert a suliba. Ha jo ido van suli utan elszoktunk menni a jatszoterre is. Ha haza ertunk Beni is ebedel majd egyutt jatszunk valamit. Este 6 ig tart a munkaidom.

 

 

A gyerekek nagyon szeretnek en is szeretem oket. Nagyon engedelmesek szoval nincs semmi problema veluk.

Jovo heten szerdan megyek a nyelvsuliba tesztet irni meg felmerik az angolom h szerintuk melyik csoportba menjek. Februartol kezdodik a suli Liza (anyuka) kinezte a sulit nekem be is jelentett.

Hat mivel magyarok igy nincs nagyon honvagyam, szeretek itt lenni. Mivel nem reg jottem ki, igy nem mentem haza a teli szunetben. Vegig veluk voltam tanultam stb. Mindenhova mentem veluk mindig hivtak. ( ebben a 2 hetben nem kaptam fizetest ) Mivel a baratom is Angliaba van,kivett par nap szabadsagot es a csalad megengedte hogy ide johessen 3 napra. Ekkor bejartuk London nevezetessegeit egyutt.

Igen beszeltem mar au pairos lanyokkal akik itt vannak a kozelben de eddig meg nem talalkoztunk.

Üdv: Merci