Fanni Floridából – “ugy erzem csak ugy elroppent az ido”

thumb IMG 8067 1024Szia Viki!

Mar reg jelentkeztem, ugyhogy gondoltam kuldok egy ujabb, rovid kis beszamolot. 
Hihetetlen, hogy mar majdnem egy eve itt vagyok. Nagyon sok minden tortent ezalatt az egy ev alatt, sok elmenyben es azert megprobaltatasban is volt reszem, megis ugy erzem csak ugy elroppent az ido.
 
 
thumb IMG 8772 1024Az uj csaladom nagyon megszerettem, es rendkivul halas vagyok nekik, amiert valodi csaladtagkent kezelnek. Marciusban nyaralni is magukkal vittek. Florida, Duck Key-en voltunk egy resortban, majd Orlandoban a Universal Studioban. A szigeten volt szerencsem kiprobalni a snuba-t, ami a snorkeling es a scuba diving kevereke. 
 
Bar Floridanak ezen a reszen tobbnyire csak nyugdijasok hemzsegnek, egy nagyon jo baratra is sikerult szert tennem, aki szinten au pair. Altalaban a hetvegeimet vele toltom, sokmindent kiprobaltunk mar itt a kornyeken. Voltunk uszni a lamantinokkal, sello shown, color run-on, tandem ugrani, Uniuversal Studioba, most hetvegen pedig Jacksonvillebe es St.Augustinebe csinaltunk egy roadtripet.
 
IMG 2256Hosszas gondolkodas utan ugy dontottem kihasznalom a program adta lehetoseget, es hosszabbitok meg egy evre. Bar a csalad jobb nem is lehetne, Florida meg mindig nem a szivem csucske, igy uj csaladhoz fogok menni. A csaladkereses sajnos nem volt egyszeru ezzel az ugynokseggel, de sikerult sajat magamnak felkutatni egy csaladot, akik csatlakoztak az ugynokseghez, igy nem kell hazamennem. Az elsodleges celom a nyugati part volt, de vegul az nem jott ossze, de igy is boldog vagyok, megyek vissza New Yorkba, Long Islandre. A mostani host apukam testvere es csaladja itt voltak par honappal ezelott es nagyon jol osszebaratkoztam veluk. Az o baratnojenek van szuksege au pairre, igy sikerult uj csaladra szert tennem. Ket nagy lanyra fogok vigyazni, 11 es 13 evesek. Mar veluk is emailezunk folyamatosan es a szulok is nagyon aranyosnak tunnek. Majus 14-es repulok.Nagyon varom mar, hogy elkezdodjon az uj kaland!:) 
 
Mellekelek par kepet.
 
Udv.: Fanni