Bogi Angliából – “családdal minden rendben van azóta is, a gyerekekkel összeszoktunk nagyjából”
bogiHelló 🙂
 

Eltelt több, mint egy hónap mióta kijöttem, így úgy éreztem, illene újra jelentkeznem.

 
A családdal minden rendben van azóta is, a gyerekekkel összeszoktunk nagyjából, persze, azért vannak néha nehezebb napok. Ilyenkor úgy érzem, fel tudnám adni, és repülnék haza a legközelebi géppel, de aztán valahogy mindig túl tudok jutni a dolgokon. Mostanában kicsit hisztisebbek, ez nehezíti meg a munkámat, de egyébként minden rendben van.

A környéken is megismertem sok au pair lányt, különböző országokból.

A honvágyam kicsit javult, de még néha mindig rám tud törni olykor-olykor, de azt mondják a többi au pairek, hogy egyre jobb lesz. Hát, remélem. 🙂

 
Mivel elég sok a szabadidőm napközben, úgy dönötttem, el akarom foglalni magam, mert addig se örlődök a saját gondolataimban, így fogok hetente 2x angol tanfolyamra járni, illetve, egy charity shop-nál leszek önkéntes.

 
A pénteki napom szinte teljesen szabad, illetve a hétvégéim is, ezért arra gondoltam, hogy ezekre a napokra valami munkát keresek, ebben majd a  host anyukám segítségét kérem. Nem jönne rosszul a +pénz, főleg, hogy a nyelvtanfolyam nagyon drága.

 
Remélem, veletek minden rendben van otthon. Úgy néz ki, hogy július végétől haza tudok menni kb. 2 hétre, de erről majd írok, ha lesz már pontos dátum, hogy ti is tudjatok róla.

 
Sziasztok,

Bogi