Adri Bécsből – “rengeteg a program és színesek a napjaim”

IMG 20160818 142444Szia Viki!

Vini(4),Ralphi(5),Ők az én gyerkőceim. Már több mint 1 hónapja megérkeztem Bécsbe. Én nagyon jól érzem magam itt,rengeteg a program és színesek a napjaim.

Az első három hétben egyedül voltam itthon a gyerekekkel ekkor volt időnk megszokni egymást.Most már elkezdődött az ovi, így a gyerekekkel már nem olyan sokat vagyok.

Keddtől péntekig van a munkaidőm; reggel 7:30-kor kelünk, itt van egy óránk elkészülni, reggelizni.8:30-kor indulunk a busszal az oviba, ami nagyon közel van, 3 megálló, vissza felé én már gyalog jövök.

9-11 óra között rendbe teszem a lakást,minden nap porszívózni kell,mosogató,mosógép-szárítógép ki-be pakolása, ágyazás,vasalás. Tehát mindent,hogy mire haza jönnek szép legyen a lakás.

11 óra után indulok a nyelvsuliba,ami hétfőtől péntekig van napi 3 óra. Ez egy extra intenzív kurzus, 3 héten keresztül. Nyelvsuli után már nincsen teendőm, de itt vagyok akkor is a családdal,ha szükségük lenne rám.

Pénteken vagy szombaton esti felügyeletem van ami azt jelenti,hogy kb. 6 óra körül elmennek a szülök és én vagyok a gyerekekkel alvásig( játék,fürdés,vacsi,altatás).

A szombat,vasárnap,hétfő szabad. Ekkor szervezek magamnak programot. Szerencsére nekem itt van a Barátom Bécsbe,így sokat együtt tudunk lenni. Már otthon is voltam egyszer Magyarországon,három napra.

Tehát nagyon örülök,hogy itt lehetek szuper minden. Aki gondolkodik,hogy belevágjon-e,NE Gondolkodjon!!!!!!!! 😉

Üdv; Audry Bécsből