Cintia Svájcból – “egy percet nem szomorkodtam még Svájcban”

IMG 5151Szia Viki!

Köszönöm szepen, minden a legnagyobb rendben! 
 
Nagyon jol kijövök a családdal, tenyleg kedvelem őket, nagyon aranyosak, eddig semmi gond vagy konfrontáció nem volt veluk. Ugy erzem ok is kedvelnek engem. Teljesen családtagként kezelnek, nem erzem magam idegennek vagy kívül állónak, figyelmesek, szeretem őket. 
 
 
A munkaóráim is rendben vannak. A babát nagyon megszerettem. Múlt heten szabad voltam, otthon voltam egy hetet, a picike szabályosan hiányzott. Vannak barátaim is, 2 magyar Au Pair lány. Az egyiküket te is ismered, Réka, ő Zugban van. Nem vagyok magányos.
 
Horgen gyonyoru város, kaptam biciklit használatra a családtól, sokat sportolok. Eddig az időjárás is nagyon kedvezett, ma is 25 fok korul volt. Tenyleg minden szuper, szeretek itt lenni es ez nagyban köszönhető a családnak es annak, hogy befogadtak. Megismertem a család többi tagját is, nagypapa, keresztanya, barátok. Mindenki nagyon kedvesen fogadott es nyitottak felém. 
 
Motiválnak a nyelvtanulásra, sokat segítenek, nem veszik félvállról, hogy en azert vagyok itt, hogy megtanuljak nemetul.
 
Egy percet nem szomorkodtam még Svájcban.