Kinga Brüsszelből – “mar lassan rajövök, hogyan is kell ugymond 3 fiunak a “potanyja” lenni”

kingaSzia Viki!

Nagyon gyorsan megy itt az idö! Brüsszelt egyre jobban fedezem fel es nagyon szeretek itt elni, sok lehetöseg van es szep varos! Jarok nyelviskolaba, franciat tanulok egy heten 2 alkalommal! Meg nagyon az elejen vagyok es eleg nehez nyelv, de nem adom fel! Decemberben megyünk haza, Magyarorszagra!

 

A fiukkal olykor nehez, de mar lassan jövök ra, hogyan is kell ugymond 3 fiunak a “potanyja” lenni, a szülök sokat dolgoznak! A napi beosztasom: reggel segitek összerakni a fiukat (felöltöztetni, tizorait keszitek a suliba nekik) majd elmennek a busszal es csak fel5-kor jönnek vissza, en megyek ertük a buszhoz majd együtt vagyok velük 7-ig de valamikor kicsit tovabb! A szerdai nap kicsit huzosabb akkor mar delelött viszem öket teniszre majd ebedet csinalok es több ideig vagyok velük!

A hetvegeim szabadok, tehat ilyenkor vagy valami baratnömmel talalkozok, vagy a varost “fedezem” fel! Sok helyre tudok utazni pl. busszal es 2 ora vagy masfel oranyi tavolsagokon belül Hollandiaba, Luxemburg, Franciaorszag! Most jön az öszi szünet nemsokara, akkor szabad vagyok!

Röviden összefoglalva jol erzem magam, a kezdeti nehezsegeken mar tul vagyok! Remelem eleg informaciot adtam neked, barmit meg szeretnel tudni, nyugodtan irj!

Szep vasarnapot!

Üdv, Kinga