Anett családcseréje – Anglia

Anett2-180x135Családváltásos kevesbe kellemes tortenetem kezdodott azzal, hogy otthonrol mar minel hamarabb menni akartam es pont volt egy csalad akiknek a hetvegere kellett mar az au pair (kedd volt kb) en meg persze repulojegy pakolas es irany London. Azt nemtudtam ha valakinek surgosen kell akkor valoszinu az elozo au pair tavozasa miatt kell.
Nem kellett sok ido miutan kiertem egy hettel kesobb mar tudtam hogy menni akarok toluk es valtani mert borzalmas csaladot fogtam ki. A fobb feladatok voltak megfozni a vacsorat megteriteni majd elpakolni anelkul hogy en is kaptam volna, talan ha maradt valami a kuka elott elvihettem magammal. Na meg a kutya utani allando takaritas (kevesbe volt szobatiszta..). Ezek voltak a fobb teendoim, de neha az apuka megkert arra is hogy vigyem ki a taskait a Bentley-be mert szegeny nem birta el a ket Louis Vuitton taskajat.

Aztan ez is mindennap. Az anyukat az ajtobol kellett neznem hogy mikor jon, mert ki kellett rohannom a cuccokert, minden taskat szatyrot, ha bevasarolt maganak azt is be kellett cipelnem. A gyerekekrol annyit hogy a kislany (6) kozolte hogy velem nem hajlando semmit se megcsinalni, hozza se szoljak mert zavarom.  A viselkedése egy hisztérikus felnőtt nőéhez hasonlitott, igy is telt el a kozos egy honapunk. A szuloket persze nem erdekelte egyik gyerekuk se, csak az hogy meregdraga ruhaba menjenek mindenhova, ugyanis szeretetrol nem volt szo a csaladon belul.  A kisfiuval (2) toltottem az idom nagy reszet, de sose hagytak ram egyedul valaki allandoan ult es figyelt hogy hogyan banok vele, nem volt eleg nekik hogy a lakas be van kamerazva es engem neztek hogy dolgozom.. Na de elfoglalt emberekrol van szo na.Anett1-250x188

Nem volt kerdes hogy csaladot valtok, igy visszahivtam azt a csaladot amelyiket lemondtam ez a csalad (???!) miatt es elmentem szemelyes interjura, ahol mindent megbeszeltuk, es kezdhettem par hettel kesobb. Addig ez a csalad kozolte hogy menjek el par napon belul (miutan felmondtam) es mikor mondtam hogy nemtudok hova arra az volt a valasz “de tudsz” tehat mennem kellett. Az utolso napomon meg vegigszedették velem az osszes levelet ami az udvaron volt, majd este leellenőrizték.

Sajnos repulojegyet kellett vennem es jonnom haza egy hetre, mert a hazfelujitas miatt csuszott a kezdes az uj csaladnal. Roviden es tomoren, csak akkor valasszatok ki a csaladot ha 99%ig biztosak vagytok, sose szabad sietni, annak mindig oka van.

A csaladvaltas utan (1,5 honapja vagyok ott) eddig nagyon jo minden, rengeteget segitenek es a gyerekekkel is hamar kialakult a jo viszony, mar az elso nap kozel engedtek magukhoz, es ez azota csak jobb lett. A szulok nagyon kedvesek velem, barmiel fordulhatok hozzajuk egybol probalnak segiteni, szerencsesnek mondhatom magam hogy ehhez a csaladhoz kerultem 🙂 A kisfiu peldaul elsirta magat hogy hazajottem a karacsonyi szunetemre, ugyhogy nagyon varnak vissza. Egyszoval ugy gondolom hogy ketszer nem lehet melléfogni 🙂

 

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink