Kinga Arizonaból – “megszereztem az amerikai jogosítványt”

kinga2 Szia Viki ! 🙂

A napi rendem a következő. Reggel 7 órakor kezdem a munkanapjaimat. Minden reggel előkészítem a kislánynak a reggelijét és a reggeli tejet is felrakom melegedni, majd a redőnyöket felhúzom és felkészülök az aznapi teendőkre. Ha az anyuka siet a munkába akkor odaadja a baba figyelőt és nekem kell ébreszteni a kislányt és pelenkát cserélni. Ezután közösen reggelizünk hárman, mivel az apuka már munkában van.

Reggeli után nem sokkal az anyuka is elmegy dolgozni. Ezután ez eddigi napirendünknek megfelelően  hétfőn és szerdán mosok a kislányra, amit együtt végzünk el. Nagyon szeret nekem segíteni bepakolni a ruhákat és kiszedni a mosógépből, majd ha az kész van együtt elpakoljuk a ruháit, így tanulja meg ő is minek hol van a helye.
Kedden, csütörtökön általában gyurmázni vagy más asztali tevékenységet szoktunk csinálni közben klasszikus vagy magyar népzenét hallgatunk. Ez a tevékenység az ami hosszabb ideig leköti a figyelmét. Miután gyurmáztunk mesekönyveket nézegetünk vagy más fejlesztő játékokkal játszunk. Olyan fél 11 körül pedig mindennap egy órára kiszoktunk menni sétálni vagy biciklizni. Ez persze az időjárási viszonyoktól függ,de legtöbbször kimegyünk a friss levegőre. Azután bejövünk ebédelni és lefektetem aludni.
Amíg ő alszik én elpakolok mindent a helyére a mosogatógépbe bepakolok felsöprögetek egyszóval rendet rakok magunk után. Általában 2-3 órát alszik a kislány. Délután egy 30 percet még játszunk majd uzsonnázunk és fél 5-fél 6-ig kimegyünk ismételten sétálni és várjuk, hogy az apuka hazajöjjön.  A munkaórám, így 7-fél6-ig tart pénteken pedig az apuka itthon van, de akkor is igyekszem mindenben segíteni neki.kinga
A kislány az első héten elfogadott, minden reggel problémamentesen válik el az anyukától. Nagyon boldog, kiegyensúlyozott személyisége van öröm vele játszani. A család nagyon figyelmes, türelmes és hihetetlen kedvesek velem.
Sikeresen jelentkeztem az iskolába és a legjobb angol csoportba teszteltem be és már járok az órákra rendszeresen, eddig nagyon tetszik. Ma délelőtt megszereztem az arizonai jogosítványt, így már önállóan is tudok mozogni a városban.
Igyekszem barátokat szerezni, de még nem sok van, de nem vagyok elkeseredve, hiszen még csak most kezdődött el az év.
A karácsonyom és az újévem is nagyon jól telt a Grand Canyonhoz kaptam egy kirándulást a családtól. A jogosítvány megszerzését is megünnepeljük holnap egy vacsora keretében.
Eddig nagyon jól érzem magam, köszönöm ezt a lehetőséget a közvetítő cégnek és neked is Viki 🙂
Kinga