Niki Hollandiából – “olyan mintha ezer éve kint lennék”

niki-200x200Kedves Viki!

Köszönöm az érdeklődést. Elnézést hogy csak most válaszolok.
Minden nagyon szuperül alakult eddig. Ez már a második hónap lesz hogy itt vagyok de olyan mintha ezer éve kint lennék. Nagyon szeretem ezt az országot és várost ahol élek. A családom nagyon rendes és közvetlen, úgy érzem hogy befogadtak és megszerettek a gyerekek is. Az anyuka nagyon figyelmes velem szemben eddig mindent megtudtunk beszélni.

A napok nem mindig állandóak de ezt a hét elején egyeztetem az anyukával de általában reggel 07:00-től 09- ig dolgozok utána fél 4től fél é 7 ig vagy 7-ig. Pénteken szoktam babyszitterkedni de az is jó olyankor tanulok angolt vagy filmezek. A hétvégéim rendszerint szabadok.

Sokat utaztam már most. Lettek barátaim is. Leginkább magyarok de már van egy olasz és cseh barátnőm is. Illetve nekünk itt Wassenaarba minden szerdán reggel van au pair reggeli a külföldi lányokkal ugy hogy ez nagyon szuper, ott mindig van lehetőség ismerkedni beszélgetni. Sokat biciklizek ez nagyon tetszik párszor meglátogattam a tengert is már várom hogy jó idő legyen.
A hollandok nagyon közvetlen emberek sokat segítenek. Szóval összességében nagyon jól érzem magam nagyon örülök hogy ide kerültem.Én eddig nem unatkoztam egyik nap sem , mindig feltalálom magam lehet sportolni várost nézni. Hollandia olyan mint egy kis ékszerdoboz én megtaláltam benne magam nagyon. Estleg ha már több idő telik el írok nektek egy újabb e-mailt.:) Képeket majd csatolok csak mind a telefonom van.
Nagyon köszönöm hogy érdeklődtetek,
Niki