Vivi Angliából – “You are the best au pair ever.”

IMG_1991Sziasztok!
Gondoltam írok, hogy mi újság.Csak úgy rohan az idő, néha ha nem néznék rá a naptárra, fel se tűnne, hogy már 3 és fél hónapja itt vagyok, annyira szeretem. 🙂

Karácsonykor haza mehettem egy hétre, nem is én kérdeztem meg, hogy haza mehetnék-e, hanem ő ajánlotta fel. Mivel a nagyobb fiúnak csak ma kezdődött az iskola, így az elmúlt másfél hétben kicsit többet “dolgoztam”, de nem bánom, szinte minden percét élveztem. Nyilván voltak nehezbb pillanatok, amikor a gyerekek és én is fáradtak voltunk, de mindent sikerült átvészelnünk, együtt. Jesse-től gyakran kapok olyan bókokat, hogy “You are the best au pair ever.” Remélem nem csak úgy mondja!! Cooper egyre többet keres engem, és egyre többször jön oda hozzám annak ellenére, ha anyuka itthon van. Reggelente mikor felsír már az én nevemet mondja, mert tudja, hogy én megyek be hozzá. Ahhoz képest, hogy 18 hónapos, nagyon, nagyon okos fiú. Szerencsére már kitudja magát fejezni, egyre inkább szavakkal, ami nagy segítség nekem is és az anyukának is.
A szünetben voltunk korcsolyázni, meglátogattunk egy farmot, Jessevel voltunk traumbulinozni és sokat játszottunk az új játékokkal, amiket karácsonyra kaptak. Karácsonyra megajándékoztuk egymást, aminek mindenki nagyon örült. 🙂 Marccal általában együtt szoktunk foci meccset nézni a tv-ben, annak ellenére, hogy különböző csapatoknak szurkolunk. Ez néha vicces szituációkat szül. 😀 Jodiveval sok időt töltünk együtt, általában együtt ebédelünk, főzünk, sokat beszélgetünk.
Szerencsére szert tettem több nagyon jó barátra itt kint, általában minden héten találkozok. Van, hogy egy héten többször is. Holnap találkozok egy spanyol lánnyal, Jodie barátnőjének az au pair-je, aki nem mellesleg az utca végén lakik, szóval jó közel!
Még annyit szeretnék mondani, hogyha van a közelemben magyar au pair, aki nem rég érkezett, gondoljátok nyugodtan megadhatjátok neki az e-mail címemet, hátha lenne kedve találkozni és új barátokra szert tenni.:)
Röviden ennyi, remélem veletek minden rendben!
Vivi