Dóra Amerikából – “szeretek itt lenni”

Szia Viki!

Még mindig jól érzem magam 🙂 Voltunk egy hetet síelni a hegyekben, az is nagyon jól telt. Mióta visszajöttünk próbálok egyre több mindenben segíteni, most már én viszem a gyerekeket autóval mindenhova, kezdem megtanulni, hogy mi hol van, bár még mindig leginkább gpsel járok.

Most lesz az első hosszú hétvégém, még a hétfőm is szabad lesz, úgyhogy próbálok ismerkedni más au pairekkel és tervezünk egy hétvégi túrázást a hegyekbe. Gyönyörű ez a környék.

Beiratkoztam két kurzusra is, áprilistól járok majd órákra. A jogosítványszerzést is elkezdtem, az elméleti vizsga már megvan, egy hónap múlvára kaptam időpontot a gyakorlati vizsgára.

A tavaszi szünetben San Diegoba megyünk a családdal. Nagyon rendesek, mindenhova visznek engem is, segítenek amiben csak tudnak.

A gyerekek délutáni programja most fog nemsokára megváltozni, pont mire kezdeném megszokni, mivel tavasztól már járnak úszni meg teniszezni. Legalább nem unatkozok 😛 Móniék sok délutáni programra beíratják a gyerekeket, így legalább tanulnak és sportolnak, és nem nekem kell lefoglaljam őket. Én sokszor csak a sofőr vagyok.

Eddig tényleg minden rendben, szeretek itt lenni.

Üdvözlettel,

Dóra.

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink