Anita & András első kalandjai Angliából

Szia Viki!

Ne haragudj, hogy ilyen későn irunk! Nagyon porgos volt az elso par het, minden uj es csak kapkodtuk a fejunket.

Az elso het az ismerkedesrol szolt, megmutattak kinek mi lesz a feladata kaptunk heti terveket, hogy sose legyunk elveszve. Andrisnak a feladatai koze tartozik peldaul a gyerekek iskolaba juttatasa es a szulok fuvarozasa, amihez kulon kocsit is kapott. A csaladnak 4 kutyaja van igy minden nap ketszer megyunk kozosen 1-1 oras nagy kutya setaltatasra.  Andris feladatai koze tartozik meg a funyiras, a medence karbantartasa, az ontozes es a kocsimosas.

Nagyon jol erezzuk magunkat ! A csalad nagyon kedves! Szabadnapjainkon a gyerekekkel egyutt teniszezunk, pinpongozunk. A krikettezessel most ismerkedunk Mar tobbszor vigyaztunk a gyerekekre estenkent, amikor a szulok nem voltak itthon. Ezeket az esteket vacsora keszitessel, kartyazassal filmezessel toltottuk

A csalad mellett lakunk egy kulon lakreszben ami mindennel fel van szerelve es nagyon szep nappali-szoba-konyha-furdo. A kornyek nagyon szep es minden olyan nyugodt. Gyonyoru fuves palyakkal vagyunk korbeveve. A farm korul mar tobb setalo osvenyt is megmutattak igy minden nap masfele kirandulunk a kutyakkal.

Koszonjuk a leveledet! Meg egyszer sajnalom, hogy ilyen keson reagaltunk!

Szep estet Neked!

Anita

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink