Daniella Amerikából – “a családom nagyon kedves, a gyerekek nagyon viccesek és imádok velük lenni”
Szia Viki!
Köszi az érdeklődést, minden rendben van!
A családdal nagyon jól kijövök és nagyon jó a viszonyunk. A gyerekek (szerintem) elfogadtak nincs velük baj, csak néha a reggelek bajosak amikor anya és apa elmegy dolgozni, de megtudom érteni őket hiszen én is ilyen voltam  kiskoromban.
A napirendem nagyon rugalmas, egyenlőre még inkább itthon vagyunk, vagy kimegyünk sétálni. Sajnos meg kell várni míg megszerzem az itteni jogosítványom hogy tudjunk több felé utazni a gyerekekkel.
Barátok terén egész szerény skálával rendelkezem egyenlőre. Viszont lett egy nagyon jó barátnőm, egy másik au pair lány 10 perc sétára tőlem, ő Kenyából származik és 2 hónapja van itt. Már voltunk együtt Washington DC-ben, illetve most hétvégén megyünk együtt moziba és vásárolni. Alig várom a nyarat, rengeteg helyre fogok/fogunk utazni a barátaimmal vagy a családdal, többek között New York, Florida és Utah.
A családdal sokat szoktunk utazni a környékre és sokszor csinálunk együtt valami izgalmasat, teljesen befogadtak és ez nagyon jó érzés. Az anya kicsit beszél magyarul is, ami sokszor megkönnyíti a helyzetem ha elfelejtek 1-1 szót angolul, mert mindig segít. Úgy érzem hogy nagyon jó barátok vagyunk és bármit elmondhatok neki.
Már volt szerencsém találkozni más au pair-ekkel egy közös vacsi keretén belül. Nagyon izgalmas volt látni hogy milyen sok színűek vagyunk, és hogy milyen sok felől jöttünk.
Egy szónak is száz a vége, nagyon jól érzem itt magam, a családom nagyon kedves, a gyerekek nagyon viccesek és imádok velük lenni. Amerika gyönyörű és izgalmas, sokszínű kultúrával és 1-2 számomra furcsa dologgal. 
Remélhetőleg hamar megszerzem a jogosítványom és még több csodás helyet fedezek fel.
Nagyon köszönöm a lehetőséget!
Daniella

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink