Szakképzett és releváns tapasztalattal rendelkező csecsemő dadát keresünk augusztust/szeptembertől 1 évre magyar család mellé Ciprusra. Alap szintű angol tudás szükséges, jogosítvány és jó főzőtudás előny.

A család jelenleg Ciprus fővárosában él, de a szülést követő 1 évben számos utazást tervez főként az Unióban, de a tengeren túlra is, ahova a dada elkísérné a családot. Ezért uniós állampolgárság és érvényes útlevél szükséges.

Munkaidő: szülés utáni első 8 hétben 7/24, a továbbiakban pedig 6 napos munkahéttel. Szabadság, szabadi idő, bérezés megegyezés szerint (havonta max. 1000 EUR). Az utazások miatt ebben józan rugalmasságot ígérnek és várnak a dadától.

Munkaköri feladatok: A baba teljeskörű ellátása. Etetés, altatás, pelenkázás, levegőztetés, mosdatás, baba étel készítése, cumis üvegek karbantartása, baba masszázs, tornáztatás, baba fejlesztése, utazásra felkészítése, baba szoba, baba körletének rendben és tisztán tartása, baba ruhák mosása és vasalása, gyerek játékok rendben tartása, baba fejlesztése stb. A ház babaszobán kívüli területeinek takarítása nem tartozik a dada feladatai közé.

Szakvégzettséggel és min 5 év csecsemő munkatapasztalattal rendelkező, szakmáját és a babákat szerető, önálló, talpraesett, jó munkabírású jelöltet keresünk, aki élményként és lehetőségként éli meg, hogy külföldön élhet.

A baba és a dada egy szobában kerülnek elhelyezésre, de a dada részére önálló szoba fürdőszobával is biztosított a szabad napok és a privát időben való pihenésre. Külföldi utakon a baba és a dada közös szobát kapnak. A közös utazások során a dada útiköltségeit a család állja.

Ha úgy érzed, te vagy a legalkalmasabb a pozícióra, keress minket az info@aupairhungary.hu e-mail címen!

A KÖZVETÍTÉS INGYENES!

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink