Timi Amerikából

Szia!

Gyorsan telik az idő, el se hiszem hogy mar 2018 van. Boldog új évet neked is!
Itt minden nagyon jó! Most volt egy hét szabadságom: Canadaba voltam a Niagara vízesésnél, Torontóban és Montrealban. Nagyon jól éreztem magam csak -20 fok volt. Most hétvégén megyek Miamiba kiolvadni ?

A karácsony jól telt. 3,5 méteres fánk van. Minden gyereknek beleértve nekem is volt zokni lógatva a kandallón tele minden fele jóval. Meg sok sok ajándék a fa alatt. Küldtek anyának meg apának képeslapot. Szóval aranyosak.

Ezen a héten megkezdődött az iskola. De ma mar hó szünet volt lehet holnap is.Úgyhogy itthon töltjük a mai napot,a mit én nem is bánok mert kicsit meg fáztam és próbálok kilábalni.

Kb 2 hónapja volt az első és eddig utolsó au pair találkozónk. Az állatkertbe mentünk. Mindenki nagyon aranyos volt csak kicsit messze laknak 30-40 perc a legközelebbi

Karácsony előtt fejeztem be pár órát amiket felvettem (vízi aerobic, festés ) hónap végén kezdem az ujjat ami Zumba lesz. Csak hogy nehogy elpunnyadjak. Meg hat amiket én itt eszek rám is fér ? Amerikába tényleg könnyű elhízni. 🙂

Timi

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink