Szilvi beszámolója Miami-ból

Szia Viki!

Hú hát hol is kezdjem,az biztos h nagyon jól érzem magam,mindenki nagyon kedves velem,sokat segítenek és hát egyszerűen nem tudok betelni azzal hogy mindennap 30fok van,imádom!
Miami külvárosában lakunk egy nagyon szép helyen,mindenhol pálmafák vannak,nagy parkok,nagyon sok mindent lehet itt csinálni.A repülő utam kicsit hosszúra sikeredett a a késések miatt úgyhogy csak éjfékre értem ide amikor már mindenki aludt,de mikor felkeltem kaptam egy ‘welcome home’ rajzot a kislánytól és egy nagy rózsaszín nyuszit mivel húsvét volt.
A gyerekek nagyon kedvesek,egy 10 éves kislány és egy 14 éves fiú van,de a legtöbb időmet időmet a kislánnyal töltöm,inkább ő igényli.A fiú már elég önálló,nála inkább már csak felügyelni kell hogy elvégezte-e  kiirt feladatokat.
A szülők szintén nagyon jófejek, bár elég sokat utaznak a munkájuk miatt külföldre,itt vagyok már egy hete de az anyukát csak 1,5 napra láttam mert mikor megjöttem nem is volt itthon,azóta meg már megint elment. Az első két hétben a nagymama van most velem,ideutazott Brazíliából hogy megtanítsa a dolgokat nekem,mit hogy szeretnek.
A héten fogok találkozni a helyi kordinátorommal,hogy megbeszéljük a sulit,a programokat amin részt kell vennem. A vezetés szintén nagyon jól megy,a második napomon már én mentem a suliba értük egyedül 🙂 A nyelvet azt abszolút megértem,sőt imádom is hogy angolul beszélnek,meg is jegyezték h nem gondolták volna hogy ilyen jól megy az angol ,úgy látszik megérte a sok nyelvtanulás anno:D
Küldök pár képet is neked!
Szilvi

 

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink