Fanni élményei Angliából – “nagyon tetszik ez az életstílus”

Szia Viki!

A családdal való együtt élés továbbra is nagyon szuper, sőt azt érzem, hogy egyre inkább kezdünk összeszokni. Sokat beszélünk, ha van valami gondolatunk akkor azt mindig megosztjuk a másikkal. A legtöbbször együtt szoktunk étkezni, főleg a vacsoránál ügyelünk erre, hogy mindenki ott legyen. Nagyon szeretem a gyerekeket is és jól kijövök egymással továbbra is. Hamarosan a családdal együtt elmegyünk Izraelbe és ott fogunk eltölteni pár hetet. Az ünnepek miatt meg ők általában ilyenkor hazamennek hosszabb távra a rokonokhoz viszont most visznek engem is, amiért nagyon boldog és hálás vagyok.

Szabadidőm természetesen minden nap van. Ilyenkor élvezem a kis nyugalmat, tanulok, edzek. Azt az időt tényleg magamra fordítom. Hétvégén teljesen szabad vagyok, olyankor megyek és felfedezem a várost.
Minden héten legalább 1x próbálunk az aupair lányokkal összehozni egy találkozót. -ha esetleg még nem említettem találkoztam pár külföldi aupairrel és velük nagyon jó a vagyok. Különféle nemzetiségűek és nagyon élvezem, hogy 1 közös nyelvünk.

Az angliai életbe úgy érzem egész jól bele szoktam. A közlekedéssel nincsen gondom hiszen tényleg ki van írva minden és csak egy kis figyelem kell. Mondjuk nekem ezzel nem igazán volt gondom mert mindig feltalálták magam ha meg valamit tényleg nem tudok akkor itt van a telefon, térkép és utána tudok keresni.
Nekem már az elejétől kezdve nagyon tetszik ez az életstílus. Mindenki nagyon kedves a másikkal és odafigyelnek egymásra. Persze itt is akadnak kevésbé jó kedvű emberek de szerencsére a többség mosolygós és vidám. Szeretem azt a pezsgést, ami itt van hiszen pestiként ezt valamennyire megszoktam mégis igazán akkor érzem, hogy élek, amikor látom, hogy van mozgás, lendület.

Egy szó, mint száz; nagyon szeretek itt élni és nem rég értem haza a kis nyaralásomból, viszont nagyon vártam, hogy visszajöjjek ide. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ennyi idősen megadatott-a ti segítségetekkel is- hogy ilyen szuper helyen, ráadásul külföldön élhetek.

Legyen csodás hetetek!
Fanni

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink