Anna – CAMP COUNSELOR – élményei Amerikából

Szia Viki!

Nagyon élvezem, aranyosak a gyerekek, jók a programok és mindenki nagyon nyitott és barátságos. Van lehetőség utaznunk is minden héten, megnézni a környékbeli városokat. A vezetőség is nagyon segítőkész. Minden szuper. A tábor gyönyörű, főleg a tó mellettünk. Mindenkinek csak ajánlani tudnám ezt a nyári melót.

Köszönöm a sok segítséged! 🙂

Anna

3 HÉTTEL KÉSŐBB

Szia!

Az első héten csak a felügyelők voltak a táborban, itt egy kicsit jobban meg tudtuk ismerni egymást, össze tudtunk barátkozni. Aztán kettesével mindenki kapott egy 7-14 fős gyerekcsapatot, akikkel együtt kell élni és vigyázni kell rájuk. Nekünk 7 nyolcadik osztályosra kell vigyázni. Nagyon aranyosak és elevenek, de nagyon jók, nem kell sokat fegyelmezni.

Reggel 8-tól van reggeli, 9:30kor kezdődnek az órák, délután 5ig tartanak. Nagyon élvezem a tánc oktatást, eszméletlenül szorgalmasak. Minden második estém szabad, és minden csütörtököm. Olyankor mindig kirándulunk valahova, felfedezzük a környéket.

Eddig Rockland-be hajókáztunk el és megnéztük Portland-et. Minden este van valami vicces program lefekvés előtt a gyerekeknek. Tegnap Miss Medolark volt a program ahol a lány felügyelők fiúknak, a fiúk pedig lányoknak öltöztek be aztán párokba álltak és vicceskedtek. Mindenki nagyon jól érezte magát. Minden második héten van tábortűz ahol körbe ülünk, énekelünk és pillecukrot eszünk.

Csatolok pár képet. 🙂

Anna

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink