Dzsenifer első hónapja Angliában

Szia Viki!

Éppen ma gondoltam rád,hogy írok üzenetet. Nagyon jól telnek a napjaim aranyosak a szülők segítőkészek, gyerekek eleinte fogva kedvelnek bár pár hete azért érzékelem,hogy kicsit tudnak rosszak is lenni,de nem vészes. Amennyire tudom próbálom kezelni az adott helyzetet akkor.

Mindennapos napi rutin gyerekek ágyát megigazítani, reggeli után, vacsora után elpakolni, mosogatógépbe be/ki pakolni. Kiteregetni reggel vagy délután a ruhákat mikor a munkaidőm” tart.
Reggel 8-tól 10-ig vagy tovább is néha szokott tartani a házimunka,de csak mert nem sietek. Vagy a 2 éves Jessee-vel kell játszanom,ha az anyuka elmegy pár órára. Nagyon aranyos sokszor délután is jön a testvéreivel rajzolni vagy puzzle-zni.

Hétfőn gyerekek szobáit kell takarítanom, lehuzatolni az ágyneműt, mosógépbe bepakolni majd a szárítógépbe,felhuzatolni. Kedden a gyerekek fürdőszobáját takarítom majd vasalok. Szerdán a dolgozószobarészt és a gyerekek játszószobáját takarítom. Csütörtökön a saját szobámat takarítom, lehuzatolok,mosok. Pénteken a nappalit és a mellékhelyiséget takarítom.

Délutáni munkaidőm 17:00-19:00 ig tart körülbelül vacsora után elpakolok segítek a fürdetésnél figyelni a gyerekekre.

Hétvégéim szabadok. Ha esetleg bébiszitterkednem kell hétvégén segítenem mert a szülők elmennek és a nagyszülőknek segítenem kell akkor azt a pluszt napot is kifizetik a Nataliek. Este mikor a gyerekek alszanak és a szülők elmennek akkor kell itthon lennem időben,hogy ne legyenek egyedül és ha bármi van tudjam a Nataliekat hívni.

Natalie segített nekem barátokat találni Kovács Bogival voltunk Londonba és még fogunk is menni. Sok mindent szeretnénk megnézni. A másik lánnyal még nem találkoztam ő cseh származású.

Szerintem teljesen beilleszkedtem a családba bár a nyelv még nem megy olyan jól,de par napja észrevettem,hogy mintha jobban menne a kommunikáció. Így sokat tanultam az elmúlt 1 hónapba.
Keddenként nyelvsuliba szoktam menni Natalie segített nekem elintézni.

Nagyon örülök,hogy hozzájuk kerültem.

Sajnos képeket nem tudok küldeni mert nem csináltam a gyerekekkel eddig,de jelentkezni fogok mindenképpen!

Üdvözlettel: Dzsenifer

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink