Sára élményei Angliából

Kedves Viki!

Remekül telnek a napjaim, minden nagyon simán és szuperül megy! Csatolok két képet a szobámról, ahogy vártak. Az anyuka direkt fashion-nel kapcsolatos könyveket rakott ki nekem, mert tudta, hogy az érdekel, Ezen kívül kaptam egy neszeszert tele apróságokkal (szemmaszk, arcmaszkok, szájbalzsam…)

Napirendem: Reggel 7:30-9:30 közt segítek készülődni és elindítani a gyerekeket. Reggeliben néha besegítek (attól függ ki mikor kel), öltöztetni, fogat mosni stb.. Néha velük megyek reggel a suliba és megvárom míg a gyerekek bemennek az iskolába, utána itthon megcsinálom az ágyukat, kicsit összerámolok a reggeli után, és utána enyém a nap egészen 15:30-ig. Általában ilyenkor az anyuka elmegy a két nagyobb fiúért és én addig otthon vagyok a kicsivel. Most a lockdownra való tekintettel közösen eldöntöttük, hogy vállalok picivel több munkát csak hogy legyen mit csinálnom napközben is. Így a nurserybe én megyek a piciért 12:30-ra és amíg még egész jó idő van, elmegyünk parkba, rohangálunk kicsit, aztán hazamegyünk játszani. Nagyon örülök, hogy van egy kis one on one időm a legkissebb fiúval, mert neki volt a legnehezebb egy újabb embert befogadni a családba, és ez segített nagyon összeszoknunk. 

miután hazaért a két nagyobb fiú is a suliból, játszom velük amíg az anyuka vacsorát főz, és aztán segítek tálalni meg elrámolni a vacsora után. Nagyon rendesen és becsületesen számon tartják a túlóráimat és mindig először egyeztetnek velem mielőtt rám bíznak valami extrát.

Gyerekekkel nagyon jól kijövök, nagyon aranyosak és nagyon hamar összemelegedtünk! A szülők is nagyon rendesek, tényleg azt éreztetik velem, hogy családtag vagyok, nem pedig alkalmazott

Van itt kint néhány barátom egyetemen meg dolgoznak, de újakat nem igazán sikerült még szereznem, talán amiatt is, hogy a vírus miatt nagyon nincsenek helyek ahol erre lenne lehetőség… Ezt egy kicsit sajnálom.. Ezen kívül igazából nem panaszkodhatok semmiről!! Nagyon jól érzem magam a családdal és nagyon szeretek itt lakni, a környék is szuper jó!

Csatolok néhány képet. Az első kép két hete készült, elmentünk mindannyian moziba, de a legkisebb nagyon elfáradt már úgyhogy az anyukának őt haza kellett vinnie. Rám bízta a két nagyobb fiút, amivel én teljesen rendben voltam egyébként, és beültünk a mozira hárman. Később mondták nekem a szülők, hogy egyik au pair-re sem voltak még rábízva valahol a gyerekek, max parkban. Nagyon jól esett, hogy ilyen hamar megbíztak bennem.

Szép napot!

Sára

 

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink