Au-pair Hungary Kft.

Az Au-pair Hungary Kft. 2007. januárjában alakult. Az elmúlt 10 évben megközelítőleg 2000 fiatalnak segítettünk, hogy au pair-ként egy külföldi családnál éljen, nyelvet tanuljon, gyerekekkel foglalkozzon, világot lásson, pénzt keressen.

Az au pair program az egész világon működő kulturális csereprogram, melynek  fő célja a nyelvtanulás és az adott ország kultúrájának, szokásainak megismerése.

Az au pair egy olyan speciális babysitter, aki együtt lakik a családdal, ellátást, szállást, zsebpénzt kap, amiért cserébe ő segít a gyermeknevelésben és kisebb házimunkákban.

Az Au-pair Hungary Kft. Európa 13 országába, valamint az Egyesült Államokba és Kínába közvetít au paireket. Nemcsak abban segítünk, hogy au pair-jeink mihamarabb családra találjanak, hanem végig mellettük állunk a kint tartózkodásuk során. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk, tanácsokkal látjuk el őket, meghallgatjuk a pozitív és negatív élményeiket egyaránt. Bármikor ott vagyunk, ha szükségük van ránk.

Nemes Anett

Cégvezető

Amikor megalakult cégünk saját tapasztalataimat használtam fel: 19 éves koromban 1 évet töltöttem au pair–ként Németországban, ahol egy 9 hónapos kislányra felügyeltem. Olyan mély nyomokat hagyott bennem ez az időszak, hogy mostanáig táplálkozom belőle. Fantasztikus érzés volt, amikor a kislány az én nevemet mondta ki először, velem tette meg első önálló lépéseit. Az anyuka egyik legjobb barátnőm lett, szinte mindent megbeszéltem velem. Még most is főzök olyan ételeket, amiket ott tanultam, használom az ajándékba kapott szakácskönyvet. Igazi családtag voltam.

25 évesen fél évet töltöttem az Egyesült Államokban, ami szintén maradandó élmény volt. Csak sajnos nem pozitív. Ügynökség nélkül vágtam neki az útnak, és nagyon megbántam. A család nem tartotta be a szabályokat, kirekesztettnek éreztem magam, majd egyik napról a másikra az utcára tettek. Nem volt hová mennem. Kell, hogy álljon mögötted egy ügynökség, és ilyen nem fog előfordulni!

 

Kovács Viktória

Irodavezető

Kovács Viktória vagyok, 2013 októbere óta az Au-pair Hungary Kft. munkatársa. A győri Széchenyi István Egyetemen diplomáztam először nemzetközi tanulmányok, majd nemzetközi gazdálkodás szakon. Mindig is olyan munkát szerettem volna, ahol emberekkel foglalkozhatok, és mellette az idegen nyelveket (angol, német) is tudom használni. Az Au-pair Hungary Kft.-nél dolgozni egyszerre kihívás és öröm. Alig várom, hogy Nektek is segíthessek!

Au pair-jeink

Rólunk írták