Az Au-pair Hungary Kft. 2007 óta helyez el au pair-eket Európa 13 országába, valamint az Egyesült Államokba és Kínába. Büszkék vagyunk rá, hogy az évek alatt lettek visszatérő ügyfeleink, családjaink, akik rendszeresen rajtunk keresztül keresik új au pair-eiket. (Elégedett ügyfeleink referenciái)

A közvetítés menete:

Első lépésként egy személyes / skype-os vagy telefonos beszélgetés során meghallgatjuk igényeiket, beszélünk a gyerekekről, a napi rutinról, a lakókörnyezetről, ami alapján próbálunk ráérezni arra, hogy milyen karakterű au pair-t keresnek. (Elérhetőségeink)

A beszélgetés során tájékoztatjuk az adott ország au pair programjáról, annak szabályozásáról, amit igény szerint e-mailben is elküldünk.

E-mailben elküldjük Önöknek a keresés elindításához szükséges dokumentumokat! Szükségünk van egy kitöltött adatlapra, egy „Kedves Au Pair” levélre és néhány fotóra.

Általában már néhány nap elteltével tudunk jelentkezőket küldeni, akikkel személyesen fel tudják venni a kapcsolatot. Javasoljuk a skype beszélgetést.

Az au pair kiválasztását követően elküldjük az előkészített meghívólevelet és/vagy megállapodást, amely mindkét fél (család, au pair) aláírása után válik érvényessé.

Következik az utazás szervezése, majd a kiutazás.

Minden au pair jelölttel személyesen találkozunk, tőlük a jelentkezéshez szükséges nyomtatványokat beszerezzük (adatlap, referenciák, orvosi igazolás, bemutatkozó levél, fényképek, erkölcsi bizonyítvány), és az Önök részére e-mail útján továbbítjuk.

Tanácsadással támogatjuk a megfelelő au pair kiválasztásában, azonban a döntés meghozatala az Önök feladata, a választásért felelősséget nem tudunk vállalni.

Költségek:

A közvetítés ára az au pair tartózkodási idejétől függ:

1-3 hónap esetén: 250 EUR

3+ hónap estén: 450 EUR

Fizetendő közvetlenül azután, ha megtaláltuk a megfelelő au pairt. Az au pair csak az összeg kiegyenlítése után szervezheti az utazását.

Garancia:

Nem csak au pair-t közvetítünk, hanem végig nyomon követjük a kint tartózkodást, probléma esetén segítséget nyújtunk. Egyszeri, 6 hetes garanciát adunk, amely értelmében, ha az együttműködés az első 6 hétben megszűnik, ingyenesen keresünk új au pairt.

Au pair-jeink

Rólunk írták