A közvetítés menete:

A jelentkezés első lépése egy személyes vagy skype interjú, ahol egy kötetlen beszélgetés során felmérjük nyelvtudásodat és próbálunk jobban megismerni, tisztázzuk a felmerülő kérdéseket. A személyes találkozó természetesen nem kötelez semmire. Időpont egyeztetés minden esetben szükséges!

A személyes interjú után elkészíted a jelentkezési anyagodat, amit mi továbbítunk a partnercégeinknek. (Partnercégeink referenciái)

Ezt követően megmutatjuk azon család(ok) adatlapját, akik szeretnék felvenni veled a kapcsolatot, és a jelentkezési anyagod alapján megfelelnek neked (kezdési idő, gyerekek kora, jogosítvány stb).

Ha számodra is szimpatikus a család, akkor előzetes egyeztetés után felveszitek egymással a kapcsolatot (e-mailben, majd Skype-on). Kérjük, hogy a beszélgetések után mindig tájékoztass minket a fejleményekről!

Ha pozitív döntés születik, akkor megkapod a meghívó leveledet/szerződést tőlünk, majd megbeszélitek közösen, hogy pontosan mikor utazz ki.

Ha negatív döntés születik, akkor küldjük a következő potenciális családot. Sok esetben párhuzamosan több családdal is van lehetőség interjúzni.

A család kiválasztása után csak az utazásod megszervezése van hátra (repülőjegy megvétele), amiben szívesen segítünk!

Elküldjük a környéken élő au pair-ek elérhetőségét.

A kint tartózkodásod alatt mindvégig kapcsolatban maradunk veled, segítünk a felmerülő problémák megoldásában, Megoldhatatlan konfliktus esetén családcserét biztosítunk, ilyen esetben a felmondási időd általában 2 hét, addig az előző családnál maradhatsz, mi pedig azon dolgozunk, hogy másik családot keressünk neked. A családcseréről ITT olvashattok bővebben!

Szeretnék jelentkezni

(Többet is választhatsz!)

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink