Nóri Austinból – “első naptól kezdve családtagként tekintenek rám, ami nagyban megkönnyíti az egész munkát”

austinSzia Viki!

Nyolcadik hete vagyok Austinban, ami elég idő ahhoz, hogy tudjak írni. Első naptól kezdve családtagként tekintenek rám, ami nagyban megkönnyíti az egész munkát. A szülők nagyon jófejek, a gyerekek pedig aranyosak.  Bár a 3 fiú (6, 9 és 11) elég gyakran tud veszekedni, de kezelhetőek és 2 perc után már el is felejtik, hogy veszekedtek. 

A munkám reggel 7-kor kezdődik,  amikor snacket és vizet rakok el a gyerekeknek, reggelit adok nekik és valamelyik szülő viszi őket suliba. Délután 3:30ig vannak suliban, utána maximum este 7-ig vagyok velük, ez idő alatt házit csinálunk, eszünk, játszunk vagy amit akarnak. Úgy vettem észre, hogy elfogadtak engem és szeretnek is.
Minden szerdán házhoz jön a zenetanár, és még a szülők nyáron kérdezték szeretnék-e tanulni valamilyen hangszeren…gondoltam persze miért ne, mindig szerettem volna zongorázni…szóval igen, én is tanulok zongorázni, amit nagyon nagyon szeretek:)

Bárhova bármikor mehetek szabadidőmben, saját autóm is van, amit csak én használok. 

A 8 hét alatt túlestünk egy költözésen is, amiről tudtam, hogy lesz, mert már nyáron mondták. Az új ház hatalmas nagy, nem gondoltam volna rá, hogy ekkora lesz:) 3 szint, van moziterem és lift is a házban. 

A helyi koordinátorom nagyon nagyon jófej! Nagyon bírom 🙂 vicces, megértő és baromi segítőkész. Megbeszéltük, hogy az egyik ”meetingen” például elmehetnénk kosármeccsre is, sőt mi au pairek dönthetjük majd el, hogy mit szeretnénk a ”meetingeken” csinálni, ami nagyon jó:)

Az iskolát is hamarosan kezdem, sajnos az őszi kurzusokról lecsúsztam, mivel itt augusztusban kezdődött minden suli, én pedig utána érkeztem, de már nagyon várom, hogy elkezdhessem végre. A többi au pair is nagyon jófej, bár a többségük Austin másik felén lakik, ami pár óra még autóval is.

Szóval összességében nagyon jól érzem magam, és szerencsére a családommal is tudok minden nap beszélni:)

Később még jelentkezem, 

Nóri