Lili Angliából – “kifogtam egy olyan aupair munkát, amit szerettem volna”

liliSzia Viki! 🙂

Ugy belecsoppentem az életbe itt, hogy csak most ugrott be hogy irjak!
 
Nagyon tetszik ez a munka, a szulok kedvesek, nagyon figyelmesek, korrektek, nagyon szimpik! A gyerkocok is szuperek, mint két kistigris 😀 Igazi “utálom a rozsaszint meg a hercegnoket, inkább focizzunk” tipusuak, Mya (6) jár is focizni.

 
Nagyon tetszik a munka, a feladataim, a héten szinte állandoan gyerekeztem, mert még nem volt illetve éppen kezdodott csak a suli, nagyon tetszett! 🙂 Sokkal nagyobb itt a felelosség és a szabadság, mint a korábbi családnál volt, már elso nap egyedul voltam a gyerkocokkel, elmentunk a nagyihoz az utcában stb, szoval igazi aupair munkának érzem eddig, mint a nagykonyvben!
 
Az életstilusuk is valahogy nagyon szimpi és életszeru! 🙂 Csudaszép a ház, a kornyezet, a szobám 🙂 Ez az elso pár nap volt, hogy jo átfogo képet láthassak, kell talán 2-3 hét, de a korábbi tapasztalataim alapján azért jobban látom a fontos aproságokat a mukodésben, mint kezdoként, és eddig igen jonak tunik! 🙂 Azt gyanitom kifogtam egy olyan aupair munkát, amit szerettem volna! 🙂 A szulok és gyerekek visszajelzései egyaránt pozitivak a munkámrol, ugy érzem és remélem elégedettek 🙂 
 
Koszonom a segitséged Viki a család megtalálásában! 🙂
 
Pár héten belul még jelentkezek, hogy abban a  távlatban hogy érzem majd magam 🙂
 
Koszonom mégegyszer!!
 
Lili