Virág Londonból – “Próbálom élvezni minden másodpercét ennek a lehetőségnek”

Szia Viki!

Nos a hétköznapjaimon nyolc óra körül kelek és fél kilenc körül kezdek el dolgozni, amikor a szülök elmennek dolgozni és elviszik Tristant az iskolába. Napközben a kis Gwennel vagyok (14 hónapos). Sokat járunk el itthonról különböző programokra, helyszínekre (playhouse, church, library, park, playground). Mikor alszik az otthoni teendőket is elvégzem, mint mosás, főzés a gyerekeknek, magunk után rendrakás és ha van időm angolozok vagy pihenek. Gwen nagyon boldog, aktív, kíváncsi, így egy percet nem unatkozok mellette. Fut, szalad, mászik, kóstolgat, nézelődik,rakosgat, fedezi fel a világot. Véleményem szerint megtaláltuk a közös hangot. Keresi a társaságomat és szeret velem lenni és én is nagyon szeretek vele lenni. Nagyon sok szeretetet kapok tőle. Délután fél négykor megyünk Gwennel Tristanért a suliba. A hét nagy részében van különórája, így akkor elvisszük őt oda (tenisz,francia,gitár) vagy épp ha playdate van, akkor valamelyik kis barátjával játszanak. Tristan igazi 7 éves okos fiú. Nem szereti ha valaki túl szigorú hozzá. Szerencsére azt hiszem én megtaláltam az arany középutat, így jól elvagyunk együtt. Néha bohóckodunk, de néha muszáj felelősségteljesen viselkednünk és tanulnunk. Nagyon szereti a könyveket, szeret olvasni,de főleg szereti ha olvasnak neki. A délután, este hátralévő részében házi feladat készítés, vacsora és játék szerepel a szokásos teendők mellett. Fél hét és hét között végzek a munkával, ami után hétfő, szerda és csütörtök angolra járok,amit nagyon szeretek. Számomra igen megfelelő angol nyelvsulit találtam. Szeretem a csoportomat, a social programokat és a tanárjaimat is. Úgyhogy egy másodpercem sincs unatkozni a hétköznapjaimon és nem tagadom azért rendesen el is fáradok, de rendkívül élvezem!

Péntek estével pedig mindig egy új időszámítás kezdődik számomra. Két hetente pénteken a nyelviskolámnak van szervezett estje különböző bárokba, így arra szívesen eljárok ismerkedni, beszélgetni. Amúgy eddig minden hétvégén  elutaztam valamerre, múzeumot látogattam, várost néztem, más au pairekkel találkoztam. Vasárnaponként internaional volleyball&picnicre járok a Hyde parkba, de volt egy randim már Gordon Ramsay éttermében is, úgyhogy szerintem kijelenthetem bátran vannak már barátaim is, ismerőseim is. Hétvégén se unatkozok, sőt alig tudom bezsúfolni a sok teendőt arra a két napra. nagyon élvezem ezt a pezsgést, ismerkedést, a különböző nemzetiségeket, a programokat. Egyszóval mindent!

Ùgy érzem a család elfogadott. A szülők nagyon segítőkészek. Próbálok én is maximálisan igazodni hozzájuk, hogy ne legyen ebből gond, de persze azért nekem is szükségem van életre és ezt abszolút támogatják. Igazából semmi okom a panaszra. Figyelnek arra,hogy hazaérjenek mikor indulnom kell angolra. Bármi van számíthatok rájuk szerintem. Úgyhogy jelen pillanatig csak pozitívat tudok írni.  Múlt héten még egy jó betegséget is szereztem a gyerekektől szóval elég családi volt a hangulat.

Nagyon röviden ennyi az én kis életem jelenleg! Próbálom élvezni minden másodpercét ennek a lehetőségnek! Örülök, hogy itt lehetek!

Virág

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink