Tölts egy évet Kanadában!

Montreal-ba keresünk au pair-t egy 4 éves kislány és egy 8  hónapos kisfiú mellé. A család magyar származású. Alapszintű angol és/vagy francia nyelvtudás elegendő. Heti 200 USD zsebpénzt fizetnek, támogatják a nyelvtanfolyamot is. Kiutazás költségét a család vállalja.

“Kedves jövendőbeli au pair , 

Nagy bátorság és elszántság, eljönni a “nagyvilágba” . Szeretném ezt Neked megkönnyíteni,Nálunk egy biztos hely es egy szerető család vár. 

Külön szobád lehet az emeleten  ,vagy egy egész “alagsori részleg” ami egy nagy nappalinak felel meg külön bejárattal. 3 emeletes családi házunkban.  Nyáron medencézünk  az udvaron télen pedig rengeteg hó van nálunk.  

Sajnos rokonunk nincs sok,így szeretnénk a gyerekeknek egy kis újdonságot csempészni a mindennapokban azzal ,hogy Te mint új családtagunk segíted és játékokkal színesíted a mindennapjaikat. 

A kislányunk 4 éves, a kisfiú pedig 8 hónapos múlt.   Sajnos nem jut mar annyi idom mint szeretnem a kislányomra, ezt szeretnem pótolni,ha Te több időt töltenél a picivel.

A férjem sokat utazik üzleti dolgai végett,de így is nagyon sok időt tud a családdal tölteni,sokat foglalkozik a gyerekekkel, nagyon kedves és viccesnek mondanám.  

Magamról amit tudnék írni, segítőkész vagyok, és mindenkinek a legjobbat szeretnem . Nagyon szeretek pakolni és takarítani , lakberendezni itthon,tornázni járni. Van egy kutyánk Rocky ,jó kutya szinte eszre se venni ,hogy itt van. 

Remélem hamarosan találkozunk, varunk szeretettel ❤️

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink