Timi – summer au pair – élményei Angliából

Szia Viki!

Minden nagyon szuper, a család segítőkész, a gyerekek aranyosak. Nyilván van sok számomra furcsa dolog/ szokás, a gyerekekkel sem mindig könnyű megtalálni a közös hangot, de ezek úgy gondolom hozzátartoznak az au pair-séghez. De talán ami a legjobban zavar az a sok borzalmas félkész/mirelit étel amit esznek, haha. 😀
Egy kicsit megvagyok most fázva, de ebben is nagyon aranyosak, egyfolytában hozzák nekem a vitaminokat és kérdezgetik, hogy jobban vagyok-e, viszont egy pillanatra sem éreztem azt, hogy féltenék a gyerekeket a betegségtől vagy, hogy “rossz szemmel” néznének rám emiatt. Ez nagyon jól esik.
Tegnap kirándultunk Oxfordban  Rékával (úgy tudom ő is rajtatok keresztül utazott ki Angliába). Nagyon jól éreztük magunkat. Csatoltam is egy közös képet!
Több mint valószínű, hogy szeptember 30-án utazom haza (legalábbis most ezt beszéltem meg a családdal), viszont ők is és én is rugalmas vagyok ebben a kérdésben, szóval a jegyem még nincs lefoglalva, majd szeptember elején fogok csak jegyet venni, de ha ez megtörténik mindenképpen szólok nektek.
Üdvözlettel,
Timi

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink