Fanni élményei Angliából – summer au pair

Szia Viki!

Ne haragudj, hogy nem valaszoltam az elso leveledre, de meg mondom oszinten, hogy teljesen ki ment a fejembol. Meg amugy igy friss volt meg a dolog, nem volt sok meselni valom. De most mar azert van!

Az eleje termeszetesen nehez volt, hiszen uj orszag, uj emberek, foleg, hogy az elso napon belekerultem a mely vizbe, hiszen egesz nap itthon volt a ket kicsi is mentunk ide oda es az elejen meg nem tudtam, hogy mennyire kell rajuk figyelni stb, ezert a nyomukban voltam mindig, ami a nap vegere eleg faraszto volt.

Na, de ahogy elkezdodott az elso igazi het es kialakult a heti rend, kiderult, hogy hat alig van dolgom: hetfo a legzsufoltabb napom, mert el kell vinnem a kisebbik fiut oviba, aztan egesz nap vigyaznom kell a kislanyra (tudom, nem kene egymagam vigyazni ra, de oriasi segitseg az anyukanak es nincs semmi gond), aztan menni a fiuert az oviba, kedden elviszem a ketto kicsit oviba, egy kis vasalas es kutya setaltatas van napkozben, aztan delutan megyek ertuk az oviba, szerdan egesz nap a nagyszulok vigyaznak a kicsikre, ugyhogy nincs dolgom, a csutortok olyan, mint a kedd csak porszivozassal es egy kis portalanitassal es penteken csak kutyasetaltatas van. Minden napos feladatom a reggeli es vacsora utan letakaritani az asztalt es a furdetesi idoszakban a nagyobbik fiuval egy kicsit jatszani vagy olvasni. Nem kell sem a reggeli fogmosast megcsinalnom veluk, sem pedig a furdetest. Ugyhogy lenyegeben ennyi a feladatom.

A szulok fantasztikusak. Latom rajtuk, hogy azt szeretnek, ha minden rendben lenne velem es boldog lennek. Mindenben segitenek nekem, ugyhogy szuperek. A gyerekekkel van nemi problema, de nem felem iranyulva, hanem alapvetoen nagyon anyasak es valamikor csak ot akarjak. De ugy erzem, hogy elfogadtak es jol kijovok veluk.

Maga Guildford nagyon tetszik, mert meg van maga a kozpont rengeteg bolttal, etteremmel, kavezoval es barral, de van egy dombos, nyugodtabb resze is, ha esetleg arra vagynek. Az emberek itt nagyon baratsagosak, teljesen masok, mint otthon. Mosolyognak, koszonnek, bar ugye nem is ismernek. Kerdezik honnan jottem stb.

Igen, nagyon boldog vagyok mert mar van egy kialakult barati kor, kulonbozo nemzetisegu lanyokkal, ugyhogy megyunk mindenfele. Mar az elso heten tobb lannyal is talalkoztam, ugyhogy szerencsere nagyon gyorsan talaltam baratokat.

Voltam mar Londonban es Brightonban es hat mindketto gyonyoru… Fantasztikus helyek.

Ugyhogy azt tudom mondani, hogy nagyon szerencses vagyok a csaladdal es maga a hellyel, ahol lakom, hiszen a belvaros csak 5 perc seta.

Kepek a gyerekekkel nagyon nincs, de a varosokrol es a mindennapjaimrol kuldok!

Fanni

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink