Lili – summer au pair – spanyolországi kalandjai

Szia Viki!

Nagyon élvezem az ittlétet és el sem hiszem hogy mindjárt vége.

Reggeltől vagyis ahogy felkelünk (kb 11) onnantól egészen 3 ig kb. Vagyok a gyerekekkel. Házimunkát csak annyit kell csinálnom hogy kaja után elmosogatok, tehát alig van feladatom. Le szoktunk menni a medencéhez, PlayStationon játszunk, stb.

Első pillanattól kezdve befogadtak viszont a nagyobbal van néha gond…a személyiségéből adódóan (meg persze mert gyerek) csak anya anya van neki és makacs, pl. medencézni se akar sokszor lemenni merthogy majd anyával, vagy ha kérdezem miért nem akkor azt a választ kapom hogy “mert nem”. Elena az anyuka úgy kezel mintha  a lánya lennék az apuka pedig mindig mondja a gyerekeknek, hogy én vagyok messzi országból a fogadott testvérük. A spanyol egyre jobban megy és nagyon segítőkészek benne. Az egyik nagyszülővel nem szeretek beszélni mert annyira gyorsan beszél,hogy képtelenség megérteni 🙂

Szerencsére Magalie belerakott még az elején egy Whatsapp csoportba ahol az Aupairek vannak benne és 3 holland Aupairrel nagyon jó kapcsolatom lett. Sokszor csinálunk közös programokat. Hétvégente pedig a családdal utazunk ide oda….nagyon szuper!!

Egyátalán nem bántam meg, életem legjobb élményének mondanám. Igen, el sem akartam hinni hogy már vége, de sikerült elfogadni a tényt úgy, hogy már hétfőn összecsomagoltam. Kiélvezem a maradék időt aztán irány haza!
Üdv: Lili

Családjaink

Legfrissebb élménybeszámolóink